بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مرکزی در اختتامیه این مراسم، علی یساولی، احمد احمدی وعادل دارابی از استان قم، فاطمه نصیری، حسن رجبی و مریم ابراهیمی از استان اصفهان و محمد نظیفی، مسعود صالحی و تقی احمدی خاص از استان تهران به عنوان سرآشپزان برتر دومین جشنواره سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری معرفی و تقدیر شدند.
همچنین فریده دارابی، شیرین نظارتی و مرضیه محسنی معین از استان البرز، وحید بهاری، سپیده زیرکی و سمیرا ابراهیمی از استان مرکزی بهعنوان نفرات برتر تقدیر شدند.
در این جشنواره همچنین رستوران مهر و ماه به مدیریت جلیل بزرگی از استان قم، رستوران سفیر به مدیریت آرش رجبی از استان تهران، رستوران ارکیده به مدیریت بهرام اژدری از استان البرز، رستوران شمشاد به مدیریت مسعود حسنی از استان مرکزی و هتل منوچهری کاشان به مدیریت خانم عصمتی از استان اصفهان در بخش مراکز عرضه غذای برتر دومین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری تقدیر شدند.
انتهای پیام/